Waarom standaard bestekpochetten van Europochette®?

 • Leverbaar uit voorraad

  Bestelt u één of meer producten uit onze standaard collecties, dan kunnen we deze steeds uit voorraad leveren. Wenst u vandaag nog te bestellen aarzel dan niet ons te contacteren, wij helpen u graag verder.

 • Trendy patronen

  Onze standaard collecties zijn opgebouwd rond 4 eigentijdse designs.
  Creëer een elegante sfeer met BARI, kies voor modern met LIMA of combineer je favoriete kleuren met onze UNICOLOR lijn. Onze duurzame ECO-LINE collectie bestaat uit 100% gerecycleerd materiaal en ziet er bovendien tijdloos uit. We zijn natuurlijk ook de kleinste bezoekertjes niet vergeten, voor hen creëerden we een aparte lijn met “KIDS” pochetten en placemats om in te kleuren. Ohja, zelfs de potloodjes zitten erbij!

 • Combinatie met placemats

  Combineer de bestekpochetten van uw keuze met een placemat uit het assortiment en creëer een totaalervaring aan tafel voor uw klanten.

 • Combinatie met koffieplacemats en glasonderzetters

  Vervolledig uw tafelsetting met ovalen en glasonderzetters in hetzelfde design. Onze collecties zijn verkrijgbaar met verschillende kleuraccenten.

 • Klassiek formaat bestekpochetten met een 2-laags tissue kwaliteitsservet

  Al onze standaard bestekpochetten zijn verkrijgbaar in ons “Classic” formaat, 85 mm x 202 mm, dit met een 2-laags tissue servet van 230 mm x 390 mm.
  Met de nieuwste Unicolor collectie kozen we ervoor om een aantal kleuren ook aan te bieden in ons “Royal” formaat, 100 mm x 202 mm, en deze af te vullen met een double point servet van 390 mm x 390 mm. Wenst u een aangepast formaat, eigen design of een andere kwaliteit van servet, neem dan even een kijkje bij onze gepersonaliseerde producten.

Onze 4 collecties: Bari, Lima, Unicolor en Eco-Line

1
1

Pochette 8,5×20 cm met 2-laags Tissue servet 23×39 cm

1
1

Placemats 30×40 cm

1
1

Collectie Ecoline (100% gerecycleerd materiaal)