Waarom gepersonaliseerde bestekzakjes van Europochette®?

 • UW DESIGN

  Behoud uw unieke visuele identiteit en laat uw logo op onze producten plaatsen. U kan bestekzakjes, placemats, ovalen, rekeningzakjes, key cards en servetten naar believen bedrukken met uw logo en in uw kleuren

  Weet u al helemaal hoe uw bestekzakje er moet uitzien? Bezorg ons uw ontwerp en wij doen de rest. Heeft u graag professionele hulp bij het opmaken van uw persoonlijk design? Ook voor stijladvies en vormgeving kan u bij ons terecht.

 • UW FORMAAT

  Wenst u een aangepast formaat voor uw driedelig bestek, chopsticks of dessertlepel? Gaat uw voorkeur uit naar een hoogkwalitatieve en volumineuze servet? Dan is het natuurlijk belangrijk dat het formaat van uw bestekzakje daar perfect is op afgestemd. Bij elk van de beschikbare formaten kan een extra optie zoals een tandenstoker, afscheurstrook of flowpack toegevoegd worden.

 • UW SERVET

  Ook met de kwaliteit van de servet kan u een persoonlijke touch aan uw bestekzakje geven. U heeft de keuze uit drie kwaliteiten van servetten, in verschillende kleuren en formaten. Het klassieke 2-laagse tissue servet, een zachte en volumineuze double point servet en de high-end keuze, airlaid, een luxueuze variant op een katoenen servet. We passen het formaat van het bestekzakje aan uw keuze aan.

 • TOTAALOPLOSSING

  Ontdek de verschillende marketing mogelijkheden en stel een stijlvolle totaaloplossing voor uw tafeldecoratie samen uit ons assortiment. Combineer uw gepersonaliseerd bestekzakje met een eigen placemat, bedrukte servet of tafelloper in de perfecte kleur voor uw interieur.

  We overlopen graag met u de mogelijkheden.